Aquamail

Waterpolo bij Aquapoldro!

Marco Oelemans nieuwe trainer/coach voor Aquapoldro Heren 1

Marco Oelemans heeft een indrukwekkende en veelzijdige waterpolocarrière achter de rug. Jarenlang heeft hij in het water gestreden, zowel als speler en als keeper. Zijn inzet en talent hebben vele teams naar successen geleid. Marco stond bekend om zijn strategisch inzicht, slimme balletjes en niet te vergeten zijn geweldige acties als keeper. Zijn spelinzicht en vermogen om een wedstrijd te lezen, maakten hem onmisbaar voor elk team waarin hij speelde.

Na zijn actieve spelerscarrière besloot Marco zijn kennis en ervaring te delen met de volgende generatie waterpolotalenten. Hij nam de dragende en sturende rol op zich binnen het H3 team, waar hij jonge spelers ondersteunde en hielp bij het begrijpen en ontwikkelen van hun spel. Zijn geduld, enthousiasme en vermogen om het ingewikkelde spel op een begrijpelijke manier uit te leggen, maakten hem geliefd onder de spelers. Hij gaf hen niet alleen de technische vaardigheden mee, maar ook het vertrouwen om zichzelf te overstijgen.

Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging voor Marco. Hij heeft besloten zijn rol buiten het water voort te zetten als officieel coach en trainer van H1. Dit is een prachtige stap in zijn carrière en een welverdiende erkenning van zijn toewijding en expertise. Als hoofdcoach van de vereniging zal hij niet alleen zijn strategisch inzicht en kennis van het spel inzetten, maar ook zijn vermogen om een team te inspireren en te motiveren.

Het bestuur en de leden van de vereniging zijn enthousiast over deze ontwikkeling en hebben het volste vertrouwen in Marco’s capaciteiten als hoofdcoach. Zijn ervaring en passie voor waterpolo zullen ongetwijfeld bijdragen aan de groei en het succes van H1. Wij wensen Marco veel succes en plezier toe in deze nieuwe rol. Zijn reis van speler en keeper naar mentor en nu hoofdcoach is een inspiratie voor velen en benadrukt het belang van doorgeven van kennis en ervaring binnen de sport.

Gefeliciteerd, Marco! We kijken uit naar een spannend en succesvol seizoen onder jouw leiding!

Uitslagen afgelopen week

DatumTijdWedstrijdUitslag

Programma deze week

DatumTijdWedstrijdLocatie

Jurydienst

Bardienst