Triathlon

Zwemmen, fietsen en hardlopen!

Triathlonvereniging in Apeldoorn

Bij de triathlon afdeling van Aquapoldro kunnen wedstrijdatleten en (beginnende) recreanten op hun eigen niveau trainen voor triathlon.

Naast zwemmen wordt hier dus ook training gegeven op gebied van (race)fietsen en hardlopen. De triathlonvereniging is erg actief en er worden veel extra activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan de EVA (Extra Verenigings Activiteiten), het trainingsweekend en de Afsluitende Triathlon Training (clubkampioenschap).

Triathlon bij Aquapoldro

Op 29 mei 2002 besloten tien tri-atleten zich als Afdeling Triathlon aan te sluiten bij zwemvereniging Aquapoldro. In de jaren die volgde groeide de vereniging gestaag en werd in 2016 het honderdste triathlon lid verwelkomt. Inmiddels behoren we, met meer dan 150 leden, tot de grotere triathlon verenigingen in Nederland, met leden variërend in leeftijd tussen de 9 en 77 jaar.


De afdeling is aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en is actief in de diverse binnenlandse triathlon competities met 3 mannen en 3 vrouwen teams. In 2024 komt Heren team 1 uit in de eredivisie.


Triathlon Aquapoldro wordt gesponsord door FuturumShop, Giant Store van Hest, De Kabath Vastgoedbeheer, Restaurant Heerlijk Lokaal, RunX en Blu Smooth.

Sponsoren_nov2023
Clubfoto triathlon 2021

Laatste nieuws en verhalen

Proeftrainen?

Nieuwsgierig naar onze triathlon vereniging?
Kom een keer kijken of onze vereniging bij jou past! Je kunt altijd een aantal keer vrijblijvend meetrainen.

Onze trouwe sponsoren