Vertrouwenscontactpersonen

Voorstellen

Even opnieuw voorstellen

Marc van den Broek

Marc van den BroekIk ben samen met Hilly een van de twee vertrouwenscontactpersonen van Aquapoldro. Doorgaans typeer ik mezelf met vier typen personen: familieman, triatleet, spreker en finance business partner.

Om met het eerste te beginnen, ik ben geboren 18 oktober 1975 en sinds 22 december 2000 getrouwd met Marjolijn. Wij zijn de gelukkige ouders van twee prachtige dochters, maar dit was tot vorig jaar nog een dochter en een zoon. Onze jongste zit op dit moment namelijk midden in haar transitie om te worden wie ze altijd al was en als ouders begeleiden wij haar daarin door de balans te zoeken tussen geluk en veiligheid.
Triatleet zijn is waar ik mij zowel in kan uitleven als mijn ontspanning in kan vinden. Het doorzettingsvermogen dat bij deze sport komt kijken is iets waar ik in mijn dagelijks leven dankbaar gebruik van maak.

Sinds een paar jaar heb ik een roeping ervaren om over mijn geloof te spreken en dat doe ik dan ook regelmatig met veel plezier, niet alleen in kerken maar ook bijvoorbeeld in de vrije natuur tijdens hoogtestages bij een christelijke wielervereniging.
Als laatste ben ik in het dagelijks leven voor mijn werk finance business partner. Met plezier en passie help ik organisaties om het ‘verhaal’ te vertellen achter de cijfers en op een goede manier verantwoording af te leggen over hun reilen en zeilen.

Tot slot, mocht je vragen hebben of een keer van gedachten willen wisselen over iets dat je bezig houdt binnen onze vereniging, schroom dan niet om contact op te nemen met Hilly of mij. Wij willen graag namens het bestuur een luisterend oor zijn.

Mijn mailadres is: vertrouwenspersoon-m@aquapoldro.nl

Hilly Panjer

Hilly PanjerGraag stel ik me voor, mijn naam is Hilly Panjer. Ik ben inmiddels 53 jaar oud, getrouwd met Johan en samen zijn we ouders van Femke(20) en Gjalt(18), die allebei inmiddels niet meer bij Aquapoldro trainen maar studeren & trainen (triathlon/roeien) in Groningen en resp. Sittard.

Ik heb jarenlang met veel plezier in de reiswereld gewerkt en heb ik heel veel mooie plekjes van de wereld gezien en ook heel veel mensen blij gemaakt met een prachtige reis. Inmiddels ben ik geswitscht en werk ik nu bij een mooi technisch bedrijf uit Apeldoorn.

Zelf ben ik ook nog actief in de triathlonsport omdat het gewoon nog te leuk is om te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de racefiets, ATB of onze Koga’s (vakantiefietsen).

Het is voor mij bijna een must is om te bewegen en mijn hoofd leeg te maken. Ik gun iedereen dat stukje verwennen van je lijf en geest..zo belangrijk om je gezond te voelen en blijven.

Als vertrouwenscontactpersoon willen Marc en ik jullie graag helpen als er kwesties zijn waar je mee zit! Voel je niet bezwaard maar trek aan de bel en mail ons.
We spreken dan af op een veilige plek waar je je verhaal goed kunt doen of we bellen als dat beter voelt.

Mijn mailadres is: vertrouwenspersoon-v@aquapoldro.nl