Tim en Sina namens Aquapoldro naar Speedo Jaargangwedstrijden in Leiden 

In het weekend van 24 & 25 februari zwemmen de snelste minioren wedstrijdzwemmers (2012 en jonger) van Nederland bij de Speedo Jaargangwedstrijden in Leiden. Voor deze jonge zwemmers is er nog geen officieel NK. De Speedo Jaargangwedstrijden wordt dan ook wel het onofficiële NK genoemd. Hier kunnen de Minioren onderling bepalen wie het snelste van Nederland is op de korte baan (25 meter) in hun eigen leeftijd. Vanuit Aquapoldro zwemmen dit jaar 2 zwemmers mee in deze wedstrijd. 

Sina Esmat (2014, rechts op de foto) gaat dit jaar voor het eerst mee. Hij zwemt zondag de 100 meter schoolslag bij de jongste groep (Minioren 4 en jonger). Tim Slagers (2012, links op de foto) gaat voor de derde en laatste keer naar de Speedo in Leiden en zwemt dit jaar bij de oudste groep (Minioren 6). In 2022 werd hij 1 keer eerste en 3 keer derde. In 2023 haalde hij 5 keer een eerste prijs en 1 keer een derde prijs. Dit jaar wil hij proberen om 6 keer eerste te worden. Zou het hem gaan lukken? 

Je kunt de prestaties van Tim en Sina volgen via via de apps SplasMe en Swimstats Live of op de livetiming-pagina op https://www.zwemkroniek.com/upload/livetiming/zvl_1886/jaargang2024/