Heren 3 review: KFC Duiven ⭐

Na de wedstrijd tegen NDD in Doetinchem op zondag laat in de middag, ging Heren 3 met een lege maag van de overwinning naar de KFC in Duiven om zich tegoed te doen aan de kippetjes.

Bij aankomst was het al niet best, van de 8 grote bestelschermen, waren er maar 2 werkzaam. “Out of paper” stond er op het display, overal waren de rolletjes papier op. Dus in de rij om te bestellen en wachten en wachten.

De oudere garde deed een poging bij een persoon achter de kassa, dat leek de snelste manier. Een simpele bestelling als een bucket met een cola liet toch 20 minuten op zich wachten. Als je er een ijsje bij bestelde was je al snel een half uur kwijt. Sommige bestellingen gingen sneller, de kipburgers bv. Maar ja.. je gaat toch naar de KFC voor de C van kip. Uiteindelijk waren alle bestellingen uitgeleverd, met omroepen in het English… because there are not many Dutch speaking persons working at the KFC. All though, some of them deden echt wel hun best om Nederlandsch te spreken, met een gezellig accent.

Dan denk je, we zijn er wel… maar nee hoor. Wegens het wegwerpbeleid van bekertjes, wordt alles standaard aangeleverd met een statiegeld beker (tenzij je eruit ziet als een boomer, dan krijg je wel een wegwerpbeker) In de hoek van de zaak stond een inname apparaat, beker scannen en inleveren en dan krijg je een bonnetje met QR code en dan krijg je je geld gestort. En u raadt het al, bij het inleveren van de laatste bekers, bonnetjes op… Dus weer in de rij met een lege beker voor een QR code.

Voordeel is wel dat er flink is gelachen.

Oordeel: ⭐