Heren 3 trapt het seizoen af met winst

Na een paar jaar ploeteren in de 2de klasse, is Heren 3 terug in de 3de klasse. De eerste tegenstander die we tegenkwamen was EZ&PC uit Elst. Een oude bekende van ons, de laatste wedstrijd daar werd bezocht door een ambulance en de politie om vervolgens te eindigen met een lange avond op de Spoedeisende Hulp.

Dus de wedstrijd begon met een gezonde spanning en doordat er een aantal spelers van Heren 3 moesten:

  • Kijken naar PSV
  • Bruiloft moeten vieren in Polen met Wodka
  • Een 50-feestje hadden
  • Of moesten rondhangen in Deventer

heeft Heren 3 mentale en fysieke ondersteuning gekregen van Joost, Mark en Ruud.

Voor de mensen die het zwembad in Elst niet kennen, het is een badje van slechts 4 banen breed. Hierdoor werkt de nieuwe regel met het in de 2 meter liggen naast de “Goal Area” eigenlijk niet, want dan zit je op de kant. En het bad is ondiep, als Mees staat komt hij al tot zijn navel het water uit.

Maar goed tijd voor de wedstrijd. Heren 3 is een jonge ploeg en daardoor wordt er veel gezwommen en bewogen. Hierdoor kwam Heren 3 al snel op voorsprong en die is niet meer uit handen gegeven. De nieuwe spelregels, behalve de 2m, werkten goed voor onze ploeg. De aanvallen kwamen goed tot hun recht en eigenlijk viel het wel met met de P’tjes, slechts 7 voor de hele wedstrijd. Heren 3 won overtuigend met 6-12. Lars is onze nieuwe topscoorder en Lukas maakte weer prachtige reddingen.

De wedstrijd werd in stijl afgesloten met een drankje en een geweldige teamschaal.

Het leven is bitter, het leven is zuur, alles smaakt beter uit de frituur

We komen volgend jaar weer graag terug naar Elst.