Nieuws over het toernooi

Het 46ste Aquapoldro Waterpolotoernooi wordt gehouden op zaterdag 27 augustus. Om 8:30 beginnen de eerste wedstrijden en rond 18:00 zullen we de eerste winnaars bekend maken.

Hulp op vrijdag

We hebben natuurlijk hulp nodig op vrijdag om de boel op te bouwen. Iedereen is welkom om te komen helpen vanaf 19:00. Kom je helpen? Meld je aan bij Louis, dan kunnen we de werkzaamheden goed verdelen.

Speelschema en de App

Dit jaar maken we voor het eerst gebruik van de Tournify App, daar wordt het hele toernooi gedraaid. Daar staat in wanneer jouw team moet jureren en wanneer jouw team moet spelen. Ook de scheidsrechters staan ingedeeld.

Bekijk hier het speelschema en standen

Download via de links hieronder de Tournify App voor je telefoon.
Na installatie vul “Aquapoldro” in op de zoekbalk en klik op zoeken.
Selecteer “46ste Aquapoldro Toernooi” en het toernooi wordt geopend.
Bij teams kun je de favoriete teams kiezen. Bij scheidsrechters de roosters voor de scheidsrechters en jurydiensten.

Tournify App voor Android

Tournify App voor Apple

Jurydienst tijdens het toernooi

Ieder team levert juryleden. In de app staat per team een Jury team. Een Jury team bestaat uit 2 man, 1 voor de klok (en 30 seconden voor H123) en 1 voor het secretariaat. Per veld ligt een map klaar met wedstrijdformulieren, zodat de wedstrijdsecretaris daar de P’tjes en Doelpunten kan bijhouden. Na afloop van de wedstrijd kan je het formulier langsbrengen in het Jury hok of via de link die per team wordt gedeeld op de dag van het toernooi zelf de eindstand invullen. De link opent Tournify in de browser van de telefoon en dan kan je daar de wedstrijden voor jouw Jurydienst invullen.

Horeca en diensten

Tijdens het toernooi is er zoals altijd een bar waar koffie, thee en fris te halen is, na 15:00 zal er ook bier en wijn te verkrijgen zijn. Dit jaar geen frituurwagen, wel zijn er tosti’s, noodles en gezonde snacks te krijgen. Als je echt een patatje wilt, dan kan je bij de horeca van Accres bestellen. Tijdens het toernooi wordt er gewerkt met nieuwe muntjes, als je nog oude munten hebt, heb je pech… deze zijn niet meer geldig en ook niet inwisselbaar. De prijs per munt is 2,50 Euro, en 10 munten voor 22,50 Euro. Tijdens het toernooi kan alleen worden afgerekend met de PIN.

Er zijn al een aantal behulpzame ouders opgestaan om te helpen achter de bar, maar meer hulp is altijd welkom! Kan natuurlijk ook voor een ochtend of middag of een paar uurtjes. Hoe meer handen, hoe lichter het werk.

Meld je hier aan!!

Vanaf 16:00 zal “Bert de Pizzaman” pizza’s voor ons bakken, voor 1 munt heb je een pizzapunt en natuurlijk kan er dan gezellig worden doorgeborreld.

Zondag opruimen

We zoeken ook mensen die zondag willen helpen met het opruimen en schoonmaken van de laatste dingen. Opruimen start om 9:00 en met wat hulp zijn we om 11 uur klaar. Meld je aan bij Louis zodat we weten hoeveel mensen we hebben.