Minioren Zwemwedstrijd

De minioren hebben er ook alweer 4 zwemwedstrijden op zitten. 
We reisden 3 keer naar Zwolle voor een MiniorenCircuit. In september deden er 8 zwemmers mee en kwamen thuis met een beker voor de 1e plaats op de estafette gemengd 4×50 meter wisselslag, een aantal persoonlijke meerkamp-medailles en 19 PR’s.

In oktober gingen er 7 zwemmers mee. Deze keer helaas geen deelname aan de estafettes maar wel weer een paar persoonlijke medailles en 16 PR’s.

In het sinterklaasweekend gingen we met maar liefst 10 zwemmers richting Zwolle, waarvan 4 zwemmers voor het eerst meegingen. Er werden weer mooie resultaten neergezet, medailles gehaald en 12 PR’s! En na afloop hadden de kinderen allemaal wat lekkers in hun schoen.

Met de minioren hebben we ook teamwedstrijden. De eerste Minioren Clubmeet van het seizoen zou in Hardenberg worden gezwommen. Zou … want door een technische storing konden we niet terecht in het zwembad daar. Gelukkig konden we uitwijken naar Coevorden, waar we met enige vertraging een leuke wedstrijd hebben gezwommen. Onze 6 deelnemers hebben weer goed hun best gedaan om het beste eruit te halen voor het team. De tussenstand is nog niet bekend gemaakt door de KNZB. 

– Lilian Slagers