We mogen weer

Beste allemaal,

Zoals jullie hebben kunnen zien gaat per 29 maart het Boschbad weer open. Er is ons toegezegd dat het water op 23/24 graden wordt gebracht en dat is een hele lekkere temperatuur om te zwemmen, vergelijkbaar met Malkander op dit moment. We kunnen per 29 maart weer trainen in het Boschbad. We verwachten veel mensen, dus hebben we gezorgd dat er veel momenten zijn waarop we kunnen trainen.  Met 23/24 graden is het voor de jongere jeugd ook goed te doen. Het omkleden is iets wat nog steeds buiten gebeurd. Er zullen iets van partytenten komen te staan waarin je je kan omkleden. Zorg er wel voor dat je vooraf je zwemkleding al aan hebt. Rond het zwembad komen ook lampen te staan, zodat we niet in het donker aan het zwemmen zijn.

Tips

Omdat het ook wat kouder is dan in een binnenbad hebben we hier een aantal tips voor jullie:

  • Draag een badmuts, zo’n rubberen, die houdt je haar  wat droger en dan zal je echt minder last hebben van de kou
  • Neem een grote handdoek of badjas mee, leg die aan de rand van het zwembad en doe die om/aan als je richting de kleedruimte loopt
  • Draag slippers, zeker ‘s avonds of vroeg in de ochtend kan het nog koud zijn
  • Voor mensen die het echt snel koud hebben is het een idee om een wetsuit of openwater zwempak te halen. Deze zijn verkrijgbaar bij Decathlon of elders op internet.

Inschrijven

Je moet je voor iedere training inschrijven, dat kan via de website waar een inschrijfformulier is gemaakt. Per trainingsmoment mogen maar 60 personen komen trainen.

https://aquapoldro.nl/training-reserveren/

Logistiek

Er zijn weer een aantal regels van toepassing, deze regels zijn hier opgenomen:

https://aquapoldro.nl/2021/coronaregels-voor-boschbad/

Een paar belangrijke regels:

  • Gebruik entree via de J.C. Wilslaan voor de trainingen, probeer zo veel mogelijk op de fiets te komen
  • Voor de jeugdtrainingen op zaterdag en zondag kunnen de kinderen worden afgezet aan de Felualaan bij de parkeerplekken voor het personeel, de trainers pikken de kids daar op en brengen ze weer terug.
  • Er moet een toezichthouder op de kant staan, een trainer of iemand die aanwezig is.
  • moet een EHBOer aanwezig zijn, deze mag ook in het water liggen.
  • Iedereen 10 minuten voor de training het terrein en omkleden bij de aangegeven plekken. En daar wachten tot de voorgaande training is afgelopen
  • Wees op tijd, tijdens de training is het hek op slot

Sleutel

Er is een sleutel procedure, de sleutel van het Boschbad wordt op een centrale plaats opgeborgen en kan voor de training worden opgehaald en na de training weer worden teruggebracht. Wie de sleutel wil komen ophalen moet zich even melden bij Louis (06-36440423) zodat je in de Sleutel Appgroep gezet kan worden. Ook Wedstrijdzwemmen gaat onze sleutel gebruiken, dus je kan de sleutel niet meer mee naar huis nemen.

Tijden

We hebben de volgende trainingsuren tot onze beschikking:

MaandagBoschbadB/C-Jeugd19:00 – 19:45
 BoschbadSenioren19:45 – 20:30
WoensdagS.V. OrderbosD/E jeugd droogtrainen17:00 – 18:00
 BoschbadB/C-Jeugd19:00 – 19:45
 BoschbadSenioren19:45 – 20:30
VrijdagBoschbadSenioren19:30 – 20:30
ZondagBoschbadE Jeugd, Mini’s9:00 – 9:30
 BoschbadD-Jeugd, Waterratten9:30 – 10:00