Aquamail week 34

Beste leden,

Het seizoen staat weer op het punt van beginnen. Na een raar jaar waarbij de competitie na 2 wedstrijdronden werd afgebroken is de zin in een waterpoloseizoen groter dan ooit.

Op maandag 30 augustus beginnen de eerste trainingen weer in de Sprenkelaar. Hier zijn alle tijden terug te vinden. Er zijn een paar kleine wijzigingen ten opzicht van vorig jaar. De maandag zal ruimte bieden voor Heren 3 en 4 om de zwemtraining te volgen en aansluitend nog een kwartier te ballen. De helft zal gebruikt worden door de B Jeugd, waarbij een aantal heren kunnen invallen. Wat gelukkig niet is veranderd op de maandag is de keeperstraining van Ron.

Op de woensdagen wordt in de Sprenkelaar in blokken van 30 minuten getraind, waarbij er 30 minuten met de bal wordt getraind en 30 minuten wordt er gezwommen met de andere groep. In Malkander wordt training voor Heren 1 en 2, waarbij de focus op het eerste uur komt te liggen. Verder blijft alles zoals het was.

Het wedstrijdrooster staat inmiddels in Sportlink. Voor onze thuiswedstrijden zijn de starttijden nog niet 100% correct, maar dat wordt zo snel mogelijk opgelost. Op dit moment wordt het juryrooster gemaakt en natuurlijk ook het barrooster. Alle informatie is dan ook terug te vinden op onze website.

De eerste wedstrijd is op 11 september, dan speelt Heren 2 in de ManMeer Cup.  We zijn nog even aan het uitzoeken hoeveel publiek we kwijt kunnen. Een week later begint de competitie.

Verder hebben we nog wat vacatures.

  • Trainer/Coach voor Heren 1
  • Leden voor de toernooi commissie 2022
  • Secretaris voor de polocommissie

Binnenkort zal op de site meer details over deze vacatures komen, maar als er interesse is, kun je je melden bij polovoorzitter@aquapoldro.nl

Met sportieve groet,

De Polocommissie