Riet van den Brand benoemd tot erelid van Aquapoldro

De Algemene Ledenvergadering heeft op dinsdag 9 juni 2020 besloten om Riet van den Brand tot Erelid van Aquapoldro te benoemen.

Zij is ruim 50 jaar geleden gestart bij AZC en al die jaren bijzonder actief geweest binnen AZC en Aquapoldro. Iedereen die bij AZC of Aquapoldro van jongs af aan lid is geweest kent haar. Ze was de trekker en organisator van de afdeling Opleidingen en heeft velen van ons aan diverse diploma’s geholpen. Of je nu ging zwemmen of wilde waterpoloën, bij Opleidingen leerde je wat écht zwemmen was. Ook kon je kennis maken met veel andere aspecten van de zwemsport zoals snorkelen. En was je dan klaar dan mocht je examen doen en stond zij langs de kant om streng doch rechtvaardig de prestaties te beoordelen. Zo’n staat van dienst en betrokkenheid moet beloond worden onderschreef de vergadering.

Na het in stemming brengen van het voorstel tijdens de ALV 2020 is dit unaniem aangenomen met vele duimpjes, mooie woorden etc. in de chatfunctie.

De vereniging in haar geheel feliciteert Riet van den Brand van harte met het erelidmaatschap. Omdat zij niet aanwezig was bij de vergadering, wordt dit later gevierd.