Dienstbaarheid

Het is mooi te zien hoeveel mensen zich inzetten voor een vereniging en een sport waar wij allemaal zo veel om geven. Elk seizoen kunnen we lekker waterpolo spelen met alles wat daarvoor nodig is. Zo even een lijstje met dingen die ik om me heen geregeld zie worden voor onze mooie sport (waarbij ik verwacht zeker nog een aantal belangrijke taken vergeet op te noemen):
– Badwater regelen
– Training rooster opstellen
– Trainingen maken en geven
– Assisteren bij trainingen
– Opvangen van nieuwe leden
– Wedstrijdrooster maken
– Juryrooster maken
– De Aquamail maken en versturen
– Secretariaat leden en competitie
– Barrooster maken
– Coachen van teams
– Functioneren als ouderbegeleider
– Jury zitten
– Website bouwen en onderhouden
– Bar draaien
– Materiaal onderhoud (ballen, caps, netten etc.)
– Bestuursfunctie vervullen
– Algehele PR en communicatie
– Deelnemen aan diverse overleggen om alles draaiende te houden en aan te sturen: polocommissie, jeugdcommissie, sponsorcommissie, barcommissie, technische commissie, activiteiten commissie etc.
– Coördineren: Heren, Dames, Jeugd, Mini’s, Activiteiten, Scheidsrechters……
etc etc

Dankbaar dat er zoveel mensen een steentje bijdragen aan onze vereniging!!!
Mocht je ook zin hebben om tot deze grote groep vrijwilligers te horen, laat dan wat van je horen, er is altijd wat moois te doen! Zo hebben we bijvoorbeeld vanaf nu ook wat leuks voor onze jeugd:
De tribune voorzien van een koel drankje en een versnapering!
Helaas mag iemand onder de 18 niet achter de bar ivm alcohol verkoop, maar helpen bij de bar kan dus wel op de tribune! Speciaal voor deze taak is er een draagblad gemaakt (voor fris en water) met zelfs een “fooien pot”. Kleine stimulans om onze jeugd zich ook nu al dienstbaar op te stellen! Dus zie je iemand met dit draagblad op de tribune lopen (misschien nog wat onzeker), steek gerust je hand op om wat te bestellen en geniet van de wedstrijden, zonder op te hoeven staan voor uw “drankje en versnapering”!

Blij met alle inzet van al deze mensen

groet ik jullie
Mark (heren 3)