Wedstrijdverslag Thetis CG1 – Aquapoldro CG2

Op zaterdag 23 februari was in Bemmel Thetis CG1 onze tegenstander.

Tja wat valt er van te voren te zeggen over deze tegenstander. Ze staan een paar plaatsen hoger als wij. En de vorige uitslag tegen deze tegenstander? Wel thuis in de Sprankelende Sprenkelaar met 4 – 7 verloren. Een echt schrikbarende uitslag is dat niet. Dus op naar Bemmel dan maar.

Een aantal van onze spelers hadden eerder op de middag al meegespeeld met CG1. Deze wedstrijd werd dik gewonnen. Dus het gevoel bij deze spelers moest goed zijn.

Nadat iedereen in Bemmel aangekomen was ontstond er lichte paniek. Wie zou de leiding op zich nemen deze wedstijd? Al snel bleek dat Dennis de enige aanwezige begeleider is van de vaste begeleidingsstaf. Eens kijken of de andere helft van het Waldorf en Statler duo ook aanwezig is. Ja hoor daar zien we hem. Nu maar hopen dat hij zonder enige vorm van voorbereiding bereid is om aan te schuiven. Ja hoor dat is hij gelukkig. Maar ja een begeleidingsduo wat zich niet de hele week op de hei heeft kunnen terugtrekken voor een tactisch wedstrijdplan? Wat zal daar van terecht komen? Wel we gaan het beleven.

Behalve Jasper hebben we een complete selectie die we het zwembad in zien lopen.

Na een gedegen voorbespreking en warming up gaan we aan de wedstrijd beginnen.

En over de wedstrijd wel daarover kan ik kort zijn. We hebben verloren met 9-1. Maar daar gaat het nu niet om. U kunt het nauwelijks geloven met zo’n uitslag maar onze spelers hebben gewoon een gedegen wedstrijd afgewerkt. Goed aan hun opdrachten gehouden. Sterk verdedigd, geprobeerd goed aan te vallen maar het ging gewoon niet beter. Ook onze spelers stapten met z’n allen het water uit met het gevoel dat ze goed gespeeld hebben. En dat was ook zo!  Deze tegenstander was nou eenmaal een stukje beter. Het is niet anders volgende keer beter.

Wat mij veel meer zorgen baart is het volgende wat mij ter oren is gekomen.

Wat ik gehoord heb is dat Wessel zijn been gebroken heeft. Om daar zeker van te zijn heb ik wat bewijs verzameld. En nu hoop ik maar dat door de samensteller van de website in dit verslag een foto toegevoegd kan worden. Zo ja in de bijlage een foto van een mooi roze gegipst been.

Ik hoor u denken ah die is zeker op de skivakantie geweest. Niets schijnt minder waar te zijn. Een middagje op de skate baan hangen door je enkel gaan bij het naar beneden lopen van de half pipe en het is gebeurd. Als ik het goed begrepen heb dan is hij hier wel een week of 6 druk mee. Die kunnen we dus wel afschrijven voor de rest van het seizoen. Want mee doen met een dicht getapte vuilniszak om het gips zal wel geen optie zijn. Het meeste balen voor Wessel natuurlijk. Ik hoop maar dat hij in staat is om zo af en toe een wedstrijd te komen bezoeken.

En voor de rest van het team? Lekker trainen en op naar de volgende wedstrijd.

Op zaterdag 9 maart is De Breuly CG1 in Zevenaar om 16:15 uur onze volgende tegenstander.

En vergeet u zondag 17 maart niet. Laten we proberen massaal aanwezig te zijn om 16:30 uur in onze tweede thuishaven Malkander.

Met de vriendelijke groeten van uw razende reporter en trouwe supporter,

W.A. ter Polo.