Wedstrijdverslag Aquapoldro CG2 – RZC CG1

Zo daar zijn weer, deze keer staat Aquapoldro CG2 – RZC CG1 op het programma.

Een blik op de tribune leert dat er weer een mooie schare fans op de been is om ons te ondersteunen. Gaaf!

Dezelfde blik, maar dan naar beneden, leert me iets anders.

Het zal toch niet waar zijn, geen Marit geen Diana maar wie  dan wel?? Ons beroemde duo Waldorf en Statler op de bank dit keer.

Nou daar gaan we dan maar eens goed voor zitten.

Want wat hebben we aan spelersmateriaal? Ja hoor volle bak, iedereen aanwezig!!! Geen schorsingen of zieken meer en iedereen topfit paraat. Nog niet van iedereen aanhang op de tribune maar denkt u nog even terug aan mijn oproep van een paar weken geleden.

Op zondag 17 maart spelen we in onze tweede thuis haven om 16:30 uur een wedstrijd tegen NDD CG2. Wat zou het gaaf zijn als alle ouders en nog wat meer aanhang indien mogelijk aanwezig zou zijn. Gaaf voor onze kinderen als ze zoveel publiek hebben.

Goed terug naar vandaag De Sprankelende Sprenkelaar. Eens even observeren wat het begeleidingsduo in petto heeft voor vandaag.

Om strak 17:15 uur gaat het team de voorbespreekruimte in om het strijdplan van vandaag door te nemen. Het wordt tijd voor wat afluister apparatuur want uw razende reporter is nogal nieuwsgierig van aard en zou graag willen weten wat er besproken wordt. Maar eens kijken of we een lek kunnen creëren.

Na een korte maar waarschijnlijk krachtige voorbespreking komt iedereen weer naar buiten. Er wordt ingezwaaid en als de wedstrijd voor ons is afgelopen duiken de spelers allemaal het water in om lekker te gaan inzwemmen. Dat ziet er al vast goed uit.

De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander , die op de 5e plaatst staat, ging verloren met 15-2. Dus dat het geen makkie gaat worden vanavond mag duidelijk zijn. Maar aangezien wij de laatste wedstrijden enorm gegroeid zijn en we helemaal compleet zijn denk ik maar zo dat we het deze tegenstander moeilijk kunnen gaan maken.

Als Waldorf en Statler als opdracht hebben meegegeven deze tegenstander zoveel mogelijk uit hun spel te halen dan wil ik nog wel eens zien hoe ver we komen.

De scheidsrechter fluit voor het eerste kwart en we gaan beginnen. Na drie minuten besluit uw razende reporter maar om te stoppen met notities te maken want het is gewoon niet bij te houden. Het spel vliegt werkelijk alle kanten op.

Het eerste doelpunt wordt gemaakt door RZC, maar nog geen minuut later maakt Wessel de 1-1. Hoppa. Na weer zeer goed verdedigen van Aquapoldro kant nemen we een aanval over. Na een mooie voorzet weet Aiden de bal werkelijk met een bijzondere fijngevoeligheid achter de keeper van RZC te tikken. YESS YESS we staan voor!! Helaas weet RZC ook nog twee keer te scoren dit kwart. We sluiten af met 2-3.

We beginnen aan  de tweede periode en de irritatie bij de tegenstander begint al zichtbaar te worden. Waarom zult u zich afvragen. Wel we liggen gewoon super goed te verdedigen. Maken het tegenstander enorm moeilijk. De irritatie wordt zelfs zo groot dat een speler van de tegenstander zich niet in kan houden en begint zich uit te leven op Ilse. De scheidsrechter ziet het voorval en stuurt deze speler er uit. Hij mag echter later wel weer mee doen. Ik ben natuurlijk niet geheel objectief maar een schorsing voor minimaal de rest van de wedstrijd was wel op zijn plaats geweest. Dit overigens niet als verwijt naar de perfect fluitende scheidsrechter.

Aan de andere kant is het natuurlijk wel mooi om te zien dat onze tegenstander ondanks hun voorsprong alsmaar geïrriteerder wordt.

Wordt er dan nog gescoord dit kwart? Ja hoor we sluiten af met de stand 2-5.

Goed, we wisselen van kant. Eens kijken wat we nog te weeg kunnen brengen.

Het derde kwart  gaan we inderdaad door met waar we het tweede kwart mee geëindigd zijn. Het de tegenstander zo moeilijk mogelijk maken. En lukt dat dan. Ja zeker lukt dat. Zelfs op de tribune beginnen de mee gereisde supporters van de tegenstander te mopperen. Uw razende reporter zit te genieten. Wel als meeste van het spel wat we laten zien natuurlijk. En oh ja er wordt ook nog gescoord dit kwart. Twee keer door de tegenstander en een keer door onze topper Liam. De  gebroeders De Reus hebben dus allebei hun doelpunt weer mee gepakt.

Had ik u al verteld dat onze goalie ook weer de nodige knappe reddingen heeft gedaan? Nee? Wel bij deze!

We sluiten het derde kwart af met de stand 3-7.

En het vierde kwart? Gewoon doorgaan met waar we mee bezig waren. En werd er nog gescoord dan? Ja dat werd er. Wessel weet er zijn tweede van de avond te maken en RZC weet er nog twee ballen in te werken. We sluiten af met 4-9.

Verloren dus? Ja verloren. Het is niet anders. Maar we hebben werkelijk een fantastisch goede wedstrijd gespeeld. Iedereen heeft zich verschrikkelijk uitgesloofd en alles gegeven wat hij of zij in zich had. Uw reporter heeft met zeer veel plezier op de tribune gezeten!

Volgende week wacht ons al weer de volgende wedstrijd. Dan gaan we op bezoek bij Thetis CG1 in Bemmel. Van deze tegenstander hebben we de eerste wedstrijd in de Sprankelende Sprenkelaar  4-7 verloren. Maar als we weer compleet zijn en zo spelen als vandaag ben ik optimistisch over onze kansen.

En oh ja Waldorf en Statler bedankt voor het zo motiveren van jullie team.

Wel weer lekker trainen deze week en volgende week weer volle bak er tegen aan.

De groeten van uw razende reporter en trouwe supporter,

W.A. ter Polo.