Strijken……..

Al onze lezers: een Gezond, Gelukkig en Doelpuntenrijk 2019 gewenst namens Heeren-V!

Na de overvloedige Feestdagen mochten uw Heeren V het senioren polojaar openen tegen de nummer 2: Scholtenhagen uit Haaksbergen. De Sprenkelaar was onthutsend leeg. Het voorprogramma van onze talenten was reeds lang afgelopen en de rest van de club was nog bij het vuurwerk van vorige week. Een schaarse fan bevolkte de tribune.

Gelukkig was een Heren 2 duo (plus charmante assistente) bereid gevonden de jury te bemannen. De Haaksbergers kwamen enigszins verdwaast de doodstille Sprenkelaar binnen en ook de scheids moest zijn plek nog vinden. Hij wenste ons een goed Nieuwjaar, waarna Fokko hem een strijkcursus voor overhemden probeerde aan te smeren. De fluiter was echter van de verkeerde generatie: hij wist niet wat een strijkijzer was…

We begonnen om 18uur 25 minuten stipt. Wijs geworden in de uitwedstrijd begonnen we met zone. Helaas de Tukkers schoten ook van afstand met scherp. De achterstand was van korte duur door een doelpunt van ons. Vervolgens versierde Ab een prachtige 5M, die Petrus prompt miste. De revanche volgde snel: 2-1. Rond die tijd kwam Roel binnen, hij dacht dat ie te vroeg was. Waarschijnlijk gedesorienteerd door de desinformatie van de geheime dienst van Orbán…of die van Haaksbergen. Anyway, de midvoor van Scholtenhagen raakte geblesseerd, wat voor een dusdanige consternatie zorgde dat uw Heeren de weg enigzins kwijt waren.  De wedstrijd dutte in tot een dusdanig tempo dat Kobus midvoor kon gaan liggen. Prompt scoorde hij met een slingerworp de ereklasse waardig…Hierdoor gewekt scoorden we nog drie keer. Helaas miste Jan Dirk ook nog een sleutel 5 m, waarna een angstig 6-5 werd bereikt.

De 5e periode was duidelijk voor ons. Met ballen en pindarinda liet onze catering zich weer van zn goeie kant zien….met dank aan de aanwezige barcommisie..2019 is goed begonnen!

Uw vaste midachter