Sponsorzwemmen

Wij hebben jouw hulp nodig bij de sponsorzwemactie, die we organiseren voor al onze jeugdleden t/m O17,  om geld in te zamelen. de opbrengst wordt gebruikt oa voor het jeugdkamp.

Wanneer: zondag 16 juni 2019
Aanvang: 8.00 uur
Waar: Zwembad De Sprenkelaar

Wat is de bedoeling?
Vooraf ga je met de bijgevoegde sponsorlijst langs al je buren, familieleden en andere bekenden met de vraag of ze je willen sponsoren. Dit kan per baan (met eventueel een maximum bedrag), of voor een vast bedrag. Op zondag 16 juni a.s. wordt iedereen (ook GO17) met de ingevulde sponsorlijst om 08.00 uur in het zwembad verwacht. Van 8.15 tot 9.00 uur ga je knallen en zo veel mogelijk baantjes zwemmen! Als deelnemer kan je een prijs winnen, dus doe je best! Natuurlijk mogen jullie supporters meenemen om je aan te moedigen! Voor hen is er koffie en thee aanwezig.

Na een korte pauze hopen we dat je nog genoeg energie over hebt voor een leuke gezamenlijke activiteit!
De uitreiking van de prijzen vindt na afloop van de gezamenlijke activiteit plaats in het Sprenkeltje. Hier krijg je ook je sponsorlijst retour met daarop ingevuld het totaal aantal banen en het door jouw binnengehaalde sponsorgeld. Het is de bedoeling dat je binnen 2 weken het geld hebt opgehaald bij je sponsoren en dit inlevert bij Ina Gloudemans-Pospiech (tijdens zondagstrainingen aanwezig in de jurykamer).

Doe jij ook mee? Geef je snel en uiterlijk 12 juni op voor de sponsorzwemactie bij jeugdcommissie@aquapoldro.nl
Tot ziens op 16 juni om 8.00 uur!