Pannenkoekeninstuif

Afgelopen zaterdag was het zover.

De tweede editie van de pannenkoekeninstuif voor de jeugdspelers.

Enthousiaste ouders (Colette, Rogier, Loes, Joyce en Anja) hebben vrijdag en zaterdag het beslag door de koekenpannen laten gaan met een resultaat van rond de 140 pannenkoeken.

Terwijl de DG2 zijn wedstrijd aan het spelen waren (gewonnen met 17-1), werden de spullen op tafels klaargezet om de hongerige jeugdleden voorzien van eten en drinken.

Vanaf 17:30 uur konden de jeugdleden 3 pannenkoeken en 2 bekers limonade komen halen. Dat was voor mini’s en competitiespelers niet tegen dovemans oren gezegd. De gene die zich hadden opgegeven kregen bij Loes de munten waarmee ze konden ‘betalen’.

De spelers van de DG2 stonden na een sportieve wedstrijd te dringen bij de tafel. Tijdens het eten en drinken kon er gekeken worden naar de wedstrijden van de CG 1 en BG 1 jeugd. De winst van deze partijen gaf extra kleur aan de instuif.

Rond 19:45 uur kwamen de uitspelers van de EG1 de laatste pannenkoeken opeten. Zij hadden gelijk gespeeld tegen de nummer 1.

Om 20:15 uur waren alle pannenkoeken opgegeten. De jeugdcommissie kijkt terug op een gezellig evenement en dankt de bakkers voor hun inzet.