Koekoek!

5 okt 2019

Eindelijk was het zover! Samen met Reijn en Han mocht uw vaste midachter weer meedoen met het meest gerijpte team van Aquapoldro. Helemaal klaar met de make-over vierden wij onze rentree in Vaassen. Hartstochtelijk toegejuicht door het in grote getale opgekomen publiek (Da2 bedankt!) voelden we ons al gauw thuis in de Koekoek.

Helaas was ook de tegenstander in grote getale aanwezig. En ze hadden ook getraind. Soepel gleden zij op hoge snelheid door het gechloreerde water. Bij ons was het meer stroop. De eerste periode kregen uw Heeren de pin op de neus. In “no-time” stonden we met 5-1 achter. Aan Vaassense kant lukte alles, zelfs Dennis werd eenvoudig gepasseerd van grote afstand. Ook onze jeudige stand-ins, Bart en Thijs, konden geen potten breken. We hoopten nog gebruik te maken van de nieuwe regels en vroegen of de scheidsen opnieuw wilde beginnen. Helaas, ze hadden die pagina niet gelezen. Dus: de volgende periode.

Uiteindelijk wisten Uw Heeren het Vaassense spel te temporiseren en de bal bereikte veelvuldig onze midvoors. Vanaf daar konden we ze (een beetje) pijn doen, de 2e periode werd gewonnen met 2 vs 3, maar ja die laatste goals nog. In de 3e periode  bleek 20 seconden lang als het 30s moesten zijn en vice versa. Toch handig die electronische apparatuur en fijne jury. Ze leken heren 2 wel, alleen in het andere kamp. Gelukkig zag de scheids wel de 2M en werd een goal van de tegenstander afgekeurd.  Eén van de Vaasseners vond de make-over niet goed, en bezorgde uw midachter nog wat oogschaduw. Het werd niet gemerkt.

Aldus gingen we de volgende periodes in. Vaassen vooral snel, wij vooral op kracht. Onze 5m ging dr in, die van hun werd gepareerd door penalty-killer Dennis. Onze “dames” gingen flink te keer, maar het mocht allemaal niet baten. De eerste periode hadden teveel schade opgelopen, ook aan ons ego, en de nederlaag was onafwendbaar: 15 – 9.  Heeren: KOEKOEK! het wordt tijd voor een overwinning!

Groet van Uw teruggekeerde Vaste Midachter!