Huldigingsfeest

Zaterdag 11 mei hebben we het Sprenkeltje voor het 2e jaar omgetoverd tot een echte discotheek. Van zowel ouders en de barcommissie kreeg we enthousiast hulp aangeboden met de opbouw.

Vanaf 19:00 uur zijn de mini’s en EG jeugd onder leiding van de fantastische DJ Dennis, helemaal los gegaan. Er is flink gedanst op de nummers die werden aangevraagd en er werd zelfs nog een polonaise ingezet. Vanaf 21.00 uur liep het Sprenkeltje vol met ouders en de overige jeugdspelers voor de huldiging van de teams die in de afgelopen competitie bij de eerste drie zijn geëindigd. De teams die 2de (DG2) en 3de (EG1) zijn geworden, hebben respectievelijk een zilveren en een bronzen medaille ontvangen. BG1 is kampioen geworden en kreeg een beker uitgereikt. Om een blijvende herinnering te hebben, is de prijzenkast aangevuld met 1 grote beker en 2 prijzenstandaards. Voor alle overige teams was er een vaantje. Na de huldiging van de teams zijn de aanwezige coördinatoren, trainers, coaches, begeleiders en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor hen was er een attentie. De geweldige resultaten zijn mede door hun inzet tot stand gekomen.

Na de huldigingen werd er door de jeugdspelers vanaf de DG nog even door gefeest. Ook weer onder muzikale leiding van Dennis.
Iets na 23 uur was de rust weder gekeerd in het Sprenkeltje. De jeugdcommissie wil iedereen bedanken die zijn of haar steentje hebben bijgedragen om dit seizoen feestelijk af te sluiten!