Bloedneus!

12 januari, 21 uur 01 min, wedstrijdformulier Protéus-Heeren-V; tijd 0:03; L; B9.

12 januari, 21 uur 57 seconden, wedstrijdformulier Protéus-Heeren-V; tijd 0:00; eindstand 7-2.

Heeren V verloor kansloos van Protéus H4 en onze Hongaarse international Roel verliet het water met een gebroken neus. Doodzonde en niet nodig.

Uw vaste midachter kan wel stoppen met dit verslag. Maar dat zou geen recht doen aan de nieuwsgierigheid van de lezertjes. Daarom in het kort: wat was er wel leuk…?!

Ten eerste: Heeren V kon voor het eerst aantreden in de prachtige –speciale- Heeren V kleuren. Design: Ab, in bijna in de Aquapoldro kleuren, want enig onderscheid moet er blijven. Uw vaste midachter is een tevreden man: het shirt kleedt lekker slank af zodat de 5e periode niet in het gedrang komt. Wel een diepteinvestering, dus we hopen heel veel jaren met dit shirt te kunnen doen. Aquapoldro moet tot in lengte van jaren een Heeren V hebben. Moet geen probleem zijn, er is ook al jaren hetzelfde Heren 2 J.

Ten tweede: in het half ondiepe bad van Twello was het een teleurstellende 1e en 2e periode. Maar Dennis keepte de sterren van de hemel in periode 3 en 4.  Menig 1-0, of bijna 1-0, van Twello werdt gehouden of verwerkt tot 2M. Als we onze polo-eer aan iemand te danken hadden was hij het wel. Duidelijker was “man van de wedstrijd” nooit! Hulde!

Ten derde: de fraaie doelpunten va Fokko en “good-old” Kobus, zo werd het toch nog “veel tegen 2”.

Dan nog het laatste punt: de Methusalem én het geweten van ons team: Reijn, debuteerde bij H4. Zo kregen de jonge vaders ingepeperd dat ze niet moeten versagen. Blijf poloën mannen!

Groet van uw vaste midachter.