Huldiging/disco feestavond.

Zaterdag 12 mei was het een gezellige drukte in het Sprenkeltje.

Vanaf 19:00 uur zijn de mini’s en EG jeugd onder leiding van de fantastische DJ Martijn, helemaal los gegaan. Er is flink gedanst op de Tsunami, Animals, Kinderen Voor Kinderen en nog veel meer. Vanaf 20:30 uur liep het Sprenkeltje vol met ouders en de overige jeugdspelers voor de huldiging van de teams die in de afgelopen competitie bij de eerste drie zijn geëindigd. De teams die 2de en 3de zijn geworden, hebben een medaille ontvangen. De teams die 1ste zijn geworden een beker. Om een blijvende herinnering te hebben, is de prijzenkast aangevuld met 2 bekers en 2 prijzenstandaards.

Ook zijn de trainers/coaches/teambegeleiders op het podium geweest. Zijn zijn namens de jeugdcommissie bedankt voor hun inzet op trainings-, coachings-, en begeleidingsgebied. Zonder hun inzet was dit resultaat hoogstwaarschijnlijk niet behaald.

Na de huldigingen werd er door de jeugdspelers vanaf de DG nog even door gefeest. Ook weer onder muzikale leiding van Martijn. Kabouter Plops kabouterdans, hoofd-schouders-knie en teen, vliegerlied, ze zijn allemaal voorbij gekomen. Daarnaast is er ook gehost en gesprongen op andere nummers.

Iets na 23 uur was de rust weder gekeerd in het Sprenkeltje. De jeugdcommissie wil iedereen bedanken die zijn of haar steentje hebben bijgedragen om dit feest tot stand te hebben laten komen.