Heeren V in de gevarenzone….

Afgelopen zaterdag moest uw Heeren V aantreden tegen de koploper in Haaksbergen. De vorige keer ging deze wedstrijd niet door vanwege een ontbrekende scheidsrechter. Omdat Bob de Bouwer op het laatste moment af had gezegd waren we met 10 man precies. Verder alles goed want de scheidsrechter had haar TomTom kaart vernieuwd zodat ze net op tijd kwam om de wedstrijd aan te vangen.

Binnen de kortste keren kregen de Haaksbergers 2 doelpunten om de oren van het vilein spelende HeerenV. Helaas, zoals gewoonlijk waren de leeftijden aan de overkant onder voor-het-rijbewijs -vereiste gemiddelde, waardoor onze senioren toch ook een paar doelpunten incasseerden. Zelfs onze rap opzwemmende  backs waren even niet op gewassen tegen het jeugdige geweld. Wel hield Ab knap stand door elke afzwembal (4x) binnen te halen.,…. maar dan, maar dan…

Gelukkig, ook de andere kant kende hun problemen. Onze keeper Dennis voelde zich helemaal weer thuis in het land van zondag-stoplichten, “Moi!” en Grolsch. Hij hield vele ballen, of tikte ze gewoon van de spelershand. Bleef lastig, slechts een snelle aanval van Erik leverde een mooie boogbal op.

Aan het eind van de derde periode was het 4-4. Het briefje van Koeman ging rond en ieder wist wat hij moest doen. Een afstandschot van de midvoor ging dr in en de eer gloorde. Toen kwam ons geheime wapen Han in stelling. Eéndachtig de vrijdagtraining: vanuit eenvergeten man-meer liet hij de lange keeper-draak kansloos. Er restte ons niets dan uitspelen. Heeren V ligt op schema voor een gevaarlijke promotieplaats….minder trainen mannen!

Uw Vaste Midachter.