Geen verslag van CG2 van een wedstrijd die niet gespeeld is.

Ik hoor u denken geen : ”geen verslag van een wedstrijd die niet gespeeld is”. Wat is dat nu weer voor iets vreemds.

Begint het die W.A. ter Polo er een beetje bij door te lopen? Heeft hij een avondje aan de drank gezeten? Nee hoor maakt u zich geen zorgen niets van dat alles.

In deze tijd van verwarring is W.A. ter Polo bijna van stoel gevallen vanwege de reden dat de geplande wedstrijd op zaterdagmorgen niet is door gegaan.

Welke verwarring uw razende reporter bedoeld? Wel ik zal proberen wat duidelijkheid te scheppen.

We hebben de discussie zwarte piet of niet, cv-ketel of warmtepomp, benzine auto of elektrisch. Allemaal  vraagstukken waar u uw eigen mening over mag vormen. Uw reporter heeft er uiteraard ook een mening over. Maar daar zal ik u niet mee lastig vallen.

Voetbal wedstrijden worden afgelast vanwege een uitvallende lichtinstallatie, bij een Formule 1 race komt er een safety car vanwege een ongeluk en schaatswedstrijden op natuurijs gaan niet door omdat het ijs te dun is. Ook hiervoor alle begrip van uw reporter.

Maar wat vrijdag als reden werd opgegeven door onze tegenstander als oorzaak dat de wedstrijd van zaterdag niet door kan gaan daar kan ik met de pet niet bij.

Er is geen badwater! Ja u leest het goed, er is geen badwater!

Ik weet niet hoe het bij u thuis zit maar als er bij mij ergens geen water in zit waar ik wel water in wil hebben dan zet ik de kraan open. En weet u wat? Dan komt er water in!

Nu ben ik geen zwembad expert natuurlijk maar misschien dat er iemand is die mij uit kan leggen waar het water dat in een zwembad moet vandaan moet komen? Ik snap dat het geen gewone kraan zal zijn, dan duurt het wel even voor het bad vol is.

Maar goed, helaas geen wedstrijd dus deze week. Volgende week zaterdag staat ons de wedstrijd tegen de nummer 5 op de ranglijst Aqua Novio uit Nijmegen te wachten. Om 18:25 gaan wij in onze thuishaven De Sprankelende Sprenkelaar laten zien wat we kunnen.

Weer lekker trainen deze week en tot zaterdag!

Uw trouwe fan en razende reporter,

W.A. ter Polo