Waterpolo scheidsrechters gezocht

Voor het seizoen 2018-2019 heeft Aquapoldro minimaal 1 scheidsrechter nodig om met het huidige aantal teams te kunnen deel nemen.
Het laatste wat wij als polocommissie willen is het aantal teams beperken, omdat wij als vereniging niet over genoeg scheidsrechters beschikken.
Via polovoorzitter@aquapoldro.nl ontvang ik graag alle tips/vragen/opmerkingen en mogelijk aanmeldingen!

Voor aspirant scheidsrechters start er medio  Januari/Februari 2018 een opleiding voor Waterpolo Scheidsrechter, Meld je dus snel aan. Wij nemen dan contact met je op om het e.e.a. af te stemmen.
Aquapoldro zal de cursus volledig vergoeden en stellen wij een officieel scheidsrechters shirt beschikbaar.( voorwaarde hierbij is dat wij verwachten dat je tenminste 3 jaar voor onze vereniging zal blijven fluiten).
Vanuit de vereniging zullen wij tijdens de opleiding een “mentor” beschikbaar stellen, waarmee je kunt spreken, spiegelen, en diverse spelsituaties kunt toetsen.

Ben je reeds in bezit van het diploma en wil je graag voor Aquapoldro gaan fluiten, je bent van harte welkom en laat het ons weten via de link polovoorzitter@aquapoldro.nl