Wim van Wezep Run-ATB-Run – Wintercompetitie (04-03-2017)

Met het onderhoud van lijf en materiaal inmiddels achter de rug kijken we terug op een erg geslaagde wintercompetitie wedstrijd. Het weer was ons gunstig gestemd met een aangename temperatuur en, gelukkig, geen regen. Een groot aantal deelnemers, 22 in totaal en geen ongevallen, materiaalpech of agressieve honden. Met als toetje heerlijke erwtensoep, prima verzorgd door café de Hamer, al kan er natuurlijk niets tippen aan de snert van Tiny! Het onbreekbaar geachte parcoursrecord van Gilles is met 1 seconde gebroken! Maar met stayeren schijnt??? Laat een wijze jury, als die e.e.a geconstateerd heeft maar beslissen of het nieuwe record erkend wordt…
Vervolgens is het zowel Janine zelf als een andere dames niet gelukt om aan de recordtijd van de dames te komen. Wilbert was de snelste bij de mannen en Janine, die bij het fietsen veel moest goed maken, was de snelste bij de vrouwen.
Ook deze competitiewedstrijd was niet gelukt zijn zonder de inzet van de vrijwilligers: Wim, Reina, Bastiaan, Andrea, Astrid, Herman, Harold, Rob en Edwin! Sander dH heeft alle (tussen)tijden ingetypt en die zijn hier te bekijken en te downloaden en de foto’s die Edwin heeft gemaakt zijn hier te bekijken.

 

De vijf koplopers (foto: Edwin)