Oliebollentoernooi 2017

Afgelopen vrijdag was het weer een gezellig feestje in het zwembad. Er waren maar liefst tien teams die streden voor het kampioenschap van de avond. Onze jongste toppers speelden samen met onze dames, heren, dappere aanhang en gepensioneerde waterpolo sterren. Hele families lagen in het water en speelden met en tegen elkaar.

De scheidsrechters waren wat soepeler met de regels en er zijn dan ook extra veel calorieën verbrand met het proberen boven te blijven, want het is natuurlijk wel erg leuk om nu eindelijk eens over elkaar heen te mogen zwemmen zonder eruit gestuurd te worden.

Er werd verrassend goed samen gespeeld tussen jong en oud, ervaren spelers en gast spelers. De topscoorders van de avond varieerden ook van jong tot oud, klein tot groot. Daarnaast was er natuurlijk niet te vergeten ook de tafel met lekkers, hapjes en vooral heel veel drankjes.

De avond is afgesloten met een gezellig feestje in het Sprenkeltje tot de barman de laatste ronde aankondigde omdat uiteindelijk het alarm er toch op moest.