Repost: Junior Challenge Zeewolde – 23 juni 2017

Verslag door Zoe van Dijk

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag heb ik al mijn laatste juniorencircuit wedstrijd van voor de vakantie gehad! We mochten om 9:45 aan de start staan en mochten niet met wetsuit zwemmen. Daar had ik geen probleem mee, want dan hoef ik hem ook niet uit te trekken?. Voor mijn doen aardig goed gezwommen in een tijd van 13:47 en na een ‘okay’ wissel aan het fietsen begonnen.

Ik had oprecht het gevoel dat het rondje niet zou eindigen en het leek wel de langste 20km van m’n leven die ik in de regen en ook heel veel wind tegen mocht fietsen. Achteraf snap ik ook dat het heel dom was om niet te checken op welk blad ik aan het fietsen was en dat deze niet op het grote blad zat?. Heel voorzichtig van de fiets gestapt (zodat ik niet zoals andere zou vallen), weer een ‘okay’ wissel gedaan en begonnen aan het lopen.

Heerlijk en relaxed gelopen en geprobeerd op houding te letten! Met een looptijd van 21:10 was ik niet helemaal tevreden, want ik had graag sneller willen lopen. Nog wel 2 meiden die meer dan 1 minuut voor me liepen ingehaald waar ik wel tevreden mee was en met een 4e looptijd natuurlijk wel?.

Uiteindelijk in een eindtijd van 1:16:59 gefinisht met een mooie 13e plek en op naar de volgende wedstrijd! Ik hoop dan snellere wissels te maken en even goed kijken op welk blad mijn fiets staat ;).