Aquapoldro Toernooi komt eraan!

De zomervakantie staat voor de deur, maar door de toernooicommissie wordt nog hard gewerkt aan de 43ste editie van ons Aquapoldro waterpolotoernooi op 26 en 27 augustus.

Om voor elk team een mooie poule met tegenstanders te kunnen vormen, zodat er voor iedereen een optimale voorbereiding kan plaatsvinden als start van het nieuwe poloseizoen, hebben we meer inschrijvingen nodig.

We willen daarom een beroep op jullie allen doen om actief je waterpolo netwerk te benaderen en teams te motiveren om ons toernooi te bezoeken.

De flyer van ons toernooi mag gedeeld worden via social media om een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

 

Chinezen

Na de laatste wedstrijd van de zaterdag wordt een heerlijk Chinees buffet georganiseerd. Een moment waarop je met je team kan evalueren hoe de eerste wedstrijden zijn verlopen en met welke tactieken wedstrijddag twee wordt aangedaan. Maar zeker ook een moment vol gezelligheid en de start van een sfeervolle feestavond.

Opgeven kan via de aanvoerder van jouw team.

Een geslaagd toernooi begint bij jezelf

Om het toernooi in goede banen te kunnen leiden, kunnen we niet zonder jullie hulp. Daarom worden de teams net als andere jaren ingedeeld voor de horeca, het wedstrijdrooster en de schoonmaak. Neem je verantwoordelijkheid en draag tijdens het weekend je steentje bij in de friettent, de bar, aan de jurytafel en de schoonmaak van de kleedruimtes en toiletgebouwen. Ook voor de opbouw op vrijdagmiddag en het afbreken op zondag willen we een ieder zoveel mogelijk oproepen om te komen.

Ouders, partners of kennissen van een Aquapoldro lid zijn uiteraard ook van harte welkom.

Heb je altijd je patatbaktalent al eens willen inzetten, ben je meester in het bakken van eieren en wil je de hongerige waterpoloërs deze smaaksensatie niet onthouden of zie je het als uitdaging om het toiletgebouw te laten glimmen; meld je dan nu aan bij de toernooicommissie.

Een goede zomer gewenst en tot vrijdagmiddag 25 augustus om 14 uur op het zwembadterrein.

De toernooicommissie Aquapoldro

aquapoldrotoernooi@gmail.com