Run Bike Run Hilversum (22-03-2015)

Roland Besselink en Hilly Panjer hebben deelgenomen aan de RBR in Hilversum

 

Hilly
Waar Roland al om 09.00 uur (in de kou) mocht starten in de Master mannenserie, werden alle vrouwen gezamenlijk om 10.30 uur(met zonnetje) weggeschoten.

Met een selectief, onverhard loopparcours (5,5 km) als 1e run en vervolgens 20 km op de racefiets door de natuur rondom Hilversum, sloten we af met een 2e run van 2,7 km. Roland kon zich goed handhaven bij de snelle jongens in categorie M40 en sloeg vooral zijn slag met de snelste fietstijd! Maar moest uiteindelijk zijn concurrent Armand van der Smissen voor laten gaan en werd keurig 2e !!

Bij de vrouwen was een grote opkomst van jong & oud. Ondanks weinig looptrainingen (t.g.v. hamstringblessure) de laatste maanden, was ik naar deze wedstrijd toegekomen. Om in een bepaald ritme te komen, moet je soms gewoon maar starten en kijken hoe het gaat. Met matige looptijden en een redelijk fietsonderdeel (helaas nog 1 a 2 minuten verloren door verkeerde richtingaanwijzing) kwam ik toch nog op de 3e plaats terecht.

Met een goed gevulde goodiebag en bosje tulpen gingen zowel Roland als ik tevreden naar huis. Echt een aanrader voor volgend jaar….we kregen allemaal een hippe startnummerband en marathonbrood mee naar huis. Leuk met de Triathlon teams !