Bosbaan Triathlon Amsterdam (26-09-2015)

De Bosbaan triathlon vormde zaterdag de afsluiting van de zowel de 1e als de 3e divisie. Aquapoldro Triathlon werd daar dus vertegenwoordigd door vier teams; Twee derde divisie Noord teams en de dames en heren 1e divisie teams.

De Bosbaan triathlon is voor de divisies een relay wedstrijd. Hierbij strijden de teamleden na elkaar over een super korte triathlon: 250m zwemmen, 5km fietsen en 1km lopen.

 

Als eerste gingen de derde divisie teams van start. Herman, Andries, Sander en Jeroen voor Heren 2 en Rob, Herbert, John en Bert voor Heren 3. Een ieder streed op deze korte triathlon voor wat hij was: Heren 2 werd 11e (1:18:48) en Heren 3 22e (1:25:34). Na een mooi seizoen eindigt het Heren 2 team op de 7e plaats in het eindklassement, een zeer mooie top 10 klassering!  En het Sanders Puzzelboeken Heren 3 team is 22ste geworden in de eindklassering en handhaaft zich ook in de 3e divisie.

 

Patricia, Janine, Elske en Hilly gingen 1 voor 1 van de start voor het dames team. Het team was de jaar geteisterd door pech en blessures en stond op de elfde plaats in het tussenklassement. Het zou mooi zijn als ze dat konden behouden. In Amsterdam werd het team 12e (1:25:20) en hiermee behielden ze hun 11e plaats in het eindklassement.

 

Bob, Harry, Hinke en Wilbert stonden voor Heren 1 aan de start bij 1e divisie. Hun opdracht was uit de degradatie zone blijven. Het team ging goed van start, Bob kwam als eerste uit het water, maar helaas werd Bob even later van de fiets gereden en moest hij de strijd staken. De overige leden van het team mochten de wedstrijd wel afmaken en deden dit naar eer en geweten en werden uiteindelijk 19e (1:14:32). Dit betekent dat ze de 18e plaats in het eindklassement zeker stelden en daarmee handhaaft het 1e heren team zich in de eerste divisie.

 

Martin heeft weer heel veel mooie foto’s gemaakt!

 

Samenvattend: Alle Sanders Puzzelboeken teams handhaven zich in hun divisie. Een mooie verenigingsprestatie!