Wintercompetitie Run-ATB-Run (15-03-2014)

Eindelijk was het zo ver: de beroemde Wim van Wezep Run-Atb-Run was er! Door sommigen ook wel het “koningsnummer” van de wintercompetitie genoemd. Dit jaar wat later dan voorgaande jaren om te voorkomen dat het parcours ondergesneeuwd zou zijn (alhoewel de sneeuw deze winter wel meeviel). Het was best goed weer, droog, en het parcours lag er na een week zonder regen ook goed bij. Vijftien leden stonden aan start en vele vrijwilligers (Mia, Helen, Nicolette en de invaller Herman) en supporters waren van de partij. In de marge van de wedstrijd werden nog teamfoto’s van het mannenteam-2 gemaakt, waarvoor de meest fancy tijdritfietsen in het bos verschenen evenals een racemotor.

Maar het ging natuurlijk om de run-atb-run. Elske werd eerste bij de dames en Gilles, die zijn eigen parcoursrecord verbeterde, bij de heren. Na afloop was er weer een traditioneel warm onthaal op de Jagershuizen 38 bij Wim en Tiny met super lekkere snert en bijbehorende attributen en gezelligheid. Wim en Tiny kregen namens het bestuur een mooie bos bloemen uitgereikt door Nicolette.

De volledige resultaten zijn door Gilles in een excel-sheet gezet en staan intussen ook hier op de site. Wim en Nicolette hebben foto’s gemaakt en die kun je hier bekijken.

In de tussenstand van de wintercompetitie gaat bij de mannen Max nog steeds aan kop. Bij de vrouwen heeft Marjon het stokje van Margo overgenomen.

 

Het mannenpodium; Harry (3e), Gilles (1e), Hinke(2e)