Triathlon Rutbeek (01-09-2013)

Iwan, Jan, Max en Helen deden zondag mee aan de tritahlon in Rutbeek. Max deed de kwart en de andere drie de sprint afstand.

 

Kwart   
Max van der Wal 

2:10:26 

 

Sprint  
Iwan de Wit  1:16:18 
Jan Ettema  1:16:27
Helen Kool 1:24:45

 

Iwan:
Afgelopen zondag heb op de valreep toch nog een wedstrijd gedaan dit jaar, de Rutbeek Triathlon. Naast mij stonden ook Helen, Jan en Max aan de start. We werden aangemoedigd door Harold. Het was een sportief rustig jaar door vele factoren. Gelukkig zat de verbouwing er vier weken geleden zo goed als op , en heb ik nog wat proberen te doen aan mijn conditie. Ik had dus niet de verwachting om een toptijd neer te zetten. Het meedoen en plezier stond voorop (zou met deze gedachte zo aan de olympische spelen mee kunnen doen)!
Het zwemmen ging best oke, was wel weer even wennen om overal om je heen armen en benen te voelen. In de 13.30 min (750 meter) stond ik weer op de kant. Op het fietsparcours zat ik te wachten tot ik een keer wind mee had. Helaas dat heb ik niet gemerkt. Blijft toch vreemd als je in een vierkant fiets. Aan het fietsen wel een goed gevoel overgehouden. Over het afstappen iets minder, dat ging een beetje erg houterig (laat ik het daar maar op houden). Het lopen had ik wat sneller verwacht, maar ja ik had ook geen rekening gehouden met een zandbak van ruim een kilometer. Ben benieuwd hoe het loopparcours er uit ziet als het veel heeft geregend. Al met al was het een leuke wedstrijd en jammer dat het seizoen er weer bijna op zit. O ja de eindtijd was 1.16,18 min.