Crossloop Wintercompetitie (12-01-2013)

Bij de HI Alpe d’Hu6 Crossloop stonden vanochtend 16 deelnemers en deelneemsters aan de start, waarbij Silke de jongste en Mia de oudste deelneemsters waren. Het was wel wat fris zo na het zwemmen, maar in de tweede ronde kregen Margo en ik, in functie als parcoursopzichter, al diverse petjes, handschoenen en jasjes toegeworpen. Het parcours is uitdagend maar een behoorlijk stuk zwaarder dan het oude crossloop parcours. Wat leuk om te zien dat jullie er zo van genoten hebben! Er werd tot op de laatste meter gestreden om de eerste plekken.

Drie rondes liepen Wilbert en Herman bij elkaar tot Herman kennelijk toch nog ergens een sprint in de benen vond. Hopelijk breekt hem dat niet op als ie straks naar de Weissensee gaat voor zijn schaatsvakantie. Gilles was weer niet te houden. Seran, Simon, wij doen ernstig beroep op jullie om dit onuitputtelijke verenigingslid eens een poepje te laten ruiken. Gilles heeft met dit optreden een mooi parcoursrecord neergezet dat vraagt om volgend jaar weer aangescherpt te worden. Sommigen kozen voor de underdog positie (Harry) “ik voel me niet zo goed, ben een beetje misselijk” en meer van dat. Toegegeven, Harry zag er wel een beetje witjes uit, maar dan alsnog Hinke en Harold van de sokken lopen, tja….hoe geloofwaardig blijf je dan?

Bij de dames, niet helemaal een verrassing, kwam Janine als eerste over de meet. Gefeliciteerd! Ook jouw parcoursrecord mag een jaar blijven staan. Patricia Angelier volgde Janine op slechts 41 seconden. De korte afstanden en Patricia gaan goed samen. Wij verwachten meer van jou, Patries, volgend jaar! 🙂 En dan Mia en Astrid. Na hun geweldige prestatie op de Klaverbladloop kon je aan het lopen van beiden zien dat zo’n 5km – wedstrijd naar meer smaakt! Hartstikke goed gedaan dames! Silke wordt onze grote belofte voor de toekomst: En drie rondjes rennen, waarbij je je vader er bij het laatste stukje nog even uitsprint, en fotogeniek! Wat moet een atleet in wording nog meer in huis hebben?

Bert, Patricia en Nicolette, superbedankt voor het afzetten van het parcours, tijdwaarneming en foto’s maken. De foto’s zijn hier te bekijken. De uitslagen, inclusief de ronde tijden zijn hier te bekijken en te downloaden. De tussenstand in de wintercompetitie staat hier.

 


Silke