Triathlon Vlissingen (16-06-2012)

Hilly heeft de (kwart-) triathlon van Vlissingen gewonnen. Klik hier om Hilly (heel even in beeld te zien). Hilly legde de 1km zwemmen, 40km fietsen en 10km lopen in 2:11.40u af. Chris stond ook aan de start, en bereikte de finish in 2:19:52. Gjalt en Femke stonden aan de start van de 1/16 triathlon. Gjalt legde deze af in 38:51, Femke in 40:15

Hilly                      en                     Cris

Hilly:
Zaterdag hebben Femke,Gjalt en ik meegedaan aan de Triathlon in Vlissingen.Ook Chris had zich  ingeschreven voor de kwart afstand en was zelfs een hele week in Zeeland met familie neergestreken!
De jeugdafstand werd voor Femke & Gjalt (kids tmt 11 jaar)gewijzigd in verband met de sterke zeewind en zij MOCHTEN niet zwemmen maar moesten starten met 200 m lopen door de branding. Daarna langs en door de duinen 10 km fietsen en als afsluiting 2,5 km langs de zee en over het mulle zand naar de finish. Femke was superblij en won bij de meisjes(ook overall) de 1e prijs en ook Gjalt had ondanks een stukje fout fietsen toch de 1e prijs(een voetbal !!) bij de jongens t/m 9 jaar gewonnen.
Om 11.00 uur startten Chris en ik op de kwart Triathlon.het water was behoorlijk ruw en ik kneep hem wel een beetje. Met een echte Le Mans-start vanaf het strand renden we de zee in.Met de stroming schuin mee was het nog te doen,maar halverwege werd ik de branding in geduwd en was het moeilijk om nog te crawlen. Na ca. 16-17 minuten gelukkig op de kant en snel op de fietsen, ik haalde diverse dames in (zowel 1/4 of 1/8 afstand natuurlijk) en begon nog fris aan het lopen langs de boulevard en over het mulle zand (2 x ronde van 5 km). Hier kon ik de dame voor me inhalen en wist ik dat winst niet meerkon ontgaan. 1e dame overall. Daar ben ik blij mee!! Leuk verslag van omroep Zeeland trouwens.