Triathlon Almere (08-09-2012)

Bij ‘triathlon Almere’ denken we in deze tijd van het jaar direct aan DE hele triathlon van Nederland. Echter dit jaar was er naast de klassieke hele afstand ook een halve triathlon in het programma opgenomen. Helaas stonden er geen puzzelstukjes aan de start van de hele maar wel eentje bij de halve; Arnoud legde onder geweldige (weers)omstandigheden de 70.3 Engelse mijlen af. Zie hieronder zijn impressie:

Arnoud: “… En toen was er cola !” 
Het is toch echt fantantisch als je dan in de laatste kilometers het Manhattan van Nederland ziet liggen daarna de finish kunt passeren. Tussen de wolkenkrabbers, winkelende mensen en hippe muziek, een prachtervaring. En verder: bij deze 5 sterrentriathlon ontbreekt het aan niets. Zalig zwemwater, een strak fietsparcours en een scenic runningroute, in één woord geweldig.
Al met al een fantastische dag. En met dank voor de cola onderweg ( werkelijk alles kan je krijgen bij de verzorgingsposten ), die mijn motor weer op gang kreeg toen de benzine op was. Eindtijd: 5.48.50 ( 26e plaats Heren 50 ).