Randerode Cross (04-11-2012)

Wilbert, Harold, Roland, Max, Harry, Gert Jan, Chris en Danny stonden aan de start van de Randerode Cross. Een cross over een parcours van 3,2 km die je één of meerdere malen kan afleggen.

 

6,4 kilometer
Roland Besselink 0:24:10
Harry van Milligen 0:27:22
Wilbert Pannekoek 0:27:45
Danny Bol 0:35:56
9.6 kilometer
Gert Jan Liefers 0:36:06
Max van der Wal 0:42:18
Chris Heg 0:49:30
16,1 kilometer
Harold Vrielink 1:21:24

Chris:
Ik probeer al jaren tijdens de Randerode cross, dezelfde tijd de halen als het jaar daarvoor. Vandaag was het de vierde keer dat me dat wederom niet is gelukt

Wilbert:
Dit jaar kon ik gelukkig wel weer op de randerode cross. Een paar weken niet veel getraind, dus benieuwd hoe het zou gaan. Ik kon gelukkig mooi aanhaken bij Harry en hem ergens driekwart in de eerste ronde passeren. Alleen had ik beter op moeten letten met het strikken van de schoenen, want ik moest stoppen vanwege een losse veter. Snel strikken en weer verder. Nog wel geprobeerd om het gat te dichten en in eerste instantie leek dat redelijk te lukken. Dit wilde toch niet helemaal lukken en een tweede losse veter (dezelfde, volgende keer toch een dubbele knoop 😉 ) maakte dit helemaal onmogelijk. Desalniettemin enorm tevreden met de 27:45!

Harry:
Ook dit jaar stond ik weer aan de start van de Randerodecross. Aangezien de dag ervoor redelijk intensief was geweest gekozen voor “slechts” 6.4 km. Er waren aardig wat puzzelstukjes aanwezig. Zoals altijd redelijk snel gestart. Vanaf het begin hoorde ik iemand in mijn nek hijgen. Pas halverwege de eerste ronde kwam ik er achter dat dit Wilbert was. Het tempo lag redelijk hoog en was ook blij dat Wilbert het overnam. Ik had moeite om direct zijn tempo te volgen. Echter vanuit het niets dook Wilbert naar rechts waar de weg toch echt rechtdoor liep. Ik kwam er al snel achter dat zijn veter los was. Mooi dacht ik die kan ik afschudden 🙂 In het begin leek Wilbert weer dichterbij te komen maar later zag ik dat de afstand weer begon toe te nemen. Vervolgens rustig de wedstrijd uitgelopen om te eindigen in een tijd van 27:22.