Run-ATB-Run Wierden (06-03-2011)

Roland, Harold en Martijn stonden aan de start van de Run-ATB-Run in Wierden. De wedstijd bestond uit 5km lopen, 20km mountainbiken en vervolgens nog eens 2,5 km lopen. Van start tot finish domineerde Martijn de wedstrijd en ging er uiteindelijk met de winst vandoor, Roland beëindigde de wedstrijd als 5e. De tijden zijn nog niet bekend.

 

Martijn op de hoogste trede.

Martijn:
Het liep vandaag super goed. Al vanaf de start bij het lopen zat ik goed van voren en aan het einde van de eerste run kon ik zelfs een klein gat slaan met de eerste achtervolgers. Uiteindelijk wist ik bij het mountainbiken nog verder uit te lopen en een voorsprong van ongeveer een minuut bijeen te fietsen waardoor ik de de laatste run vrij gemakkelijk kon uitlopen om de winst veilig te stellen. Nu is het (de hele week) genieten van de grote krentewegge die ik heb gewonnen!

Roland:
Vandaag een lekkere wedstrijd gedraaid onder het genot van een heerlijke lentezon; de eerste run ging goed en met het mountainbiken kon ik mee met een groepje achtervolgers. Helaas had ik niet de power in de benen om in de laatste run het podium te halen, maar ondanks dat ben ik wel tevreden met het resultaat.