42 kilometer tijdrit Almere (01-05-2011)

Triathlonvereniging Almere organiseerd iedere maand een wedstrijd. Dit varieert : een Zwem-Loop , een Triathlon , 10 engelse mijlen , Run Atb Run , etc.
Vandaag gingen Bob de Vries en Roland Besselink naar Almere voor de tijdrit van 42 km.Vanuit heel Nederland kwamen vele (270) tijdritspecialisten naar de winderige polder. Roland werd 5e bij de masters (11e oa) in een tijd van 1:05:15. Bob behaalde een 12 plaats bij de masters (24 oa) in een tijd van 1:08:27

Ronald:
Door de wind was het lastig en soms gevaarlijk om de fiets onder controle te houden.Af en toe zelfs even de voorzichtigheid voor de sportiviteit gekozen.Ik had een nog beetje last van een gekneusde rib die ik op had gelopen tijdens een val met de ATB vorige week.Mijn gemiddelde was niet goed genoeg om aanspraak te maken voor het podium.

Bob:
Ongelooflijk…wat een wind, daar in de polder. Ik kwam zelfs nog in de berm terecht door een windvlaag. Ik dacht daar ga ik…maar gelukkig kon ik weer op het goede spoor komen. Er positief was dat ik per ronde (in totaal 3 ronden) mijn tempo kon versnellen. Moe maar voldaan !!