Triathlon Stiens (26-06-2010)

De hele familie Panjer ging van start bij de triathlon in Stiens. Johan op de achtste, Hilly op de kwart en Femke en Gjalt op de mini. Femke werd eerste in de categorie D8. Gjalt werd tweede in de categorie H8. Hilly werd, ondanks weer opspelende rugklachten, tweede dame overall. Ook Johan kon, gezien zijn geringe trainingsarbeid, met een eindtijd van 1:14.31 tevreden terug kijken op de wedstrijd.

 


Johan

 

Hilly:
Dit weekend zijn we alle 4 gestart in Stiens: Leuke laagdrempelige triathlon met open water natuurlijk…Voor Femke vooral spannend,want vorig jaar durfde ze het nog niet aan en bleef de fiets aan het rek hangen. Dit jaar ging het beter en kwam ze als 4e het water uit…Gjalt vlak erachter…Met een keurige fietstijd maar een rommelig loopparcours waar weinig kinderen wisten hoeveel rondjes ze moesten lopen. Was de prijsuitreiking een mislukking..gelukkig staat alles op internet nu wel goed genoteerd en smaakte het ijsje als beloning goed! Eindtijd Gjalt : 12.47 minuten (2e H 8); Eindtijd Femke: 12.53 minuten (1e D 8)
Johan heeft de 1/8 triathlon gedaan in een goede eindtijd van : 1:14.31 uur. Met de geringe training was hij hier tevreden over!! Ik deed weer mee aan de kwart triathlon …met een prima zwemtijd en redelijk looponderdeel ben ik tevreden maar het fietsen was een crime door wederom bil/rugklachten…Toch nog 2e overall (maar dat ligt zeker niet aan het fietsonderdeel) Eindtijd: 2:22.07