Triathlon Heereveen (29-05-2010)

Hilly, Marjon, Max, Gjalt en Femke waren vandaag in Heereven voor de triathlon en startten op verschillende afstanden. Marjon en Max deden de Olympische afstand, Hilly de achtste en Femke en Gjalt deden de mini. De familie Panjer haalde de meeste prijzen weg. Allen werden eerste in hun categorie.

De tijden:

OA
Max van der Wal 2:15:49
Marjon Werink 2:35:06

 

Achtste
Hilly Panjer 1:03:58 1e Dame

 

Mini
Gjalt Panjer 24:15 1e JNG
Femke Panjer 24:16 1e MSJ

 


Gjalt


Femke.

 

Hilly:
We …Hilly, Femke en Gjalt hebben vandaag in Heerenveen meegedaan! Om 10:45 uur ging de mini-afstand van start:  125 mtr  – 5 km en 1250 lopen. Femke en Gjalt zwommen In het koude water (krappe 15 graden… echt !)startten ze met nog 3 andere triathleetjes. Femke als 2de uit het water  met Gjalt daar kort achter.  Met het fietsen hebben ze de eerste deelneemster ingehaald.
En tijdens het lopen bleven zij dicht bij elkaar zodat in een eind sprint  Gjalt de winnaar werd en Femke als 2de finishte…We zagen Marjon in de andere aparte damesserie de Olympische afstand keurig afronden..…het ging heel goed! Ik deed mee aan de 1/8 triathlon…na het zwemmen kon ik nog 4 dames inhalen en eindigde als 1e dame overall! Een leuke bos bloemen en een goed gevoel alvorens ik zondag afreis (ga met Willie meerijden)naar Alpe d’Hu(z)es!!! Ook Max startte op de Olympische afstand en liep nog als een kievit,we hebben hem niet meer zien finishen…!! Echt een hele leuke en goed georganiseerde triathlon…in een  heerlijk zonnetje en met gratis ijs  voor alle mensen..!!

Max:
Ik ben het helemaal met Hilly eens. Een leuke wedstrijd, het water was niet heel koud. Na het zwemmen zag ik nog dat ik onder de 26 minuten zat dus dat was toch wel goed gegaan ondanks een paar close encounters met mede zwemmers. Tijdens het fietsen ben ik gas gaan geven en het lukte goed om het vol te houden.
Een gemiddelde van 35,4 is me nog niet eerder gelukt in een triathlon. Zou dat dan toch door het trainingsschema komen? Het lopen ging niet geweldig omdat ik de eerste 2 rondes het gelletje weer omhoog voelde komen. Toch nog onder de 46 minuten gelopen. Ik had een stuk langzamer verwacht. Uiteindelijk 2:15:47 Waar ik heel tevreden mee ben. Johan en Hilly nog bedankt voor de aanmoediging. Marjon zag ik pas na de wedstrijd, Die was ook tevreden met de behaalde resultaten
.