Trainingsweekend Amerongen (23/25-04-2010)

Afgelopen weekend heeft het tri.aquapoldro.nl trainingsweekend plaatsgevonden in Amerongen. Foto’s van het weekend, welke onder prachtige omstandigheden plaatsvond, zijn hier te bekijken.

 

Hans Visser:
Vrijdag 23 april was het weer zover; het jaarlijkse trainingsweekend. ’s Middags vertrokken de deelnemers in 2 groepen op de fiets richting Amerongen. De weergoden waren ons goed gezind, want het zonnetje stond hoog aan de hemel en er was weinig wind. Aangekomen in Amerongen werden we getrakteerd op een proeverij van appeltaart. Daarna stond een verkenningsloopje op het programma. De Blauwe Schuur ligt aan de rand van de Amerongse Berg, een prachtig natuurgebied met verschillende routes, dus mogelijkheden genoeg. Daarna hebben we een heerlijk pastamaaltijd gegeten. Alle leden van de organisatie hadden voor een saus gezorgd, van vegetarisch tot Bolognese. Smullen maar! Op zaterdag zijn we, na het ontbijt en een lange duurloop, op de fiets gestapt. Alle groepen kwamen naar zo’n 2 uur samen bij de Piramide van Austerlitz voor koffie op het terras. De tochten waren stuk voor stuk prachtig. Terug in Amerongen was er genoeg tijd om lekker van de zon te genieten en ons voor te bereiden op de spelletjes avond. Het 30 Seconden Spel zorgde voor de nodige hilariteit. De ‘oude knarren’ waren zo gek nog niet, en hebben met glans gewonnen.

Zondagochtend stond de zwemtraining op het programma met 2 mystery guests, Kees Jan van Overbeek en zijn vrouw Hetty. We werden in 2 groepen onderverdeeld. Kees Jan trainde meer op snelheid en Hetty op techniek. Ook dit leverde weer hilarische momenten op. Na het ontbijt in de zon gaven Kees Jan en Hetty nog een uitleg over de training, waarna iedereen weer terug ging naar Apeldoorn. Helaas, het geslaagde weekend zat er alweer op! Wat over blijft zijn de mooie herinneringen en de vele foto’s die door Wim en Ineke gemaakt zijn. Organisatie bedankt! Volgend jaar zijn we weer van de partij!