Randerodecross (07-11-2010)

Hinke, Roel, Hilly, Harry, Roland en Chris hebben meegedaan aan Randerodecross. Hinke liep de 16km (1:14 en een beetje). Roland werd op deze afstand tweede in 1:05.23. Chris en Roel de 9.6km in 45.33 respectievelijk 48min. Harry en Hilly liepen de 6.4km en Hilly deze afstand.

Hinke:
M’n langste officiele hardloopwedstrijd tot nu toe, moest gelijk maar een zware worden: de Randerode Cross.
Op 50m na volledig onverhard: 5 rondjes van 3,2km. Paar korte pittige klimmetjes en verder bospaden bezaaid met bladeren.
Doel was om rustig van start te gaan, omdat ik geen idee hard hoe een dergelijke afstand zal gaan. Wou niet echt lukken: hardslag snel naar de 160 (omslagpunt kleine 170). 2 rondje lekker ritme kunnen vinden, maar had toen al wel het idee dat het zwaar ging worden.
Dit viel achteraf erg mee: was niet echt kapot op het eind. Op 1 rondje na, alle rondjes binnen de 15 minuten.
Eindtijd: 1:14:19

Volgende uitdaging: halve marathon tijdens de 3de Kerstdagloop en misschien dan de Asselronde tijdens de Midwintermarathon.
Maar veel gekker moet het niet worden. 😉

Roel:
Vandaag mee gedaan aan de randerode cross. De afstand was 9,6km.Er moesten drie ronde,s gelopen worden van 3,2km. Je moest wel oppassen waar je liep erg veel bladeren en gladheid. Naar de nodige aanmoediging van de clubgenoten was het weer heerlijk om die loop te lopen. De eindtijd was 48min. en met een goed gevoel naar huis toe.