Midzomeravondloop (19-06-2010)

Ineke en Roel liepen de Midzomeravondloop. Een nieuwe loop van AV-Veluwe waarbij er 5 of 15km gelopen kan worden. Roel liep de 15km in 1:10.40 uur en Ineke de 5km in 27.32min.

Ineke:
Een supergeslaagde loop met veel deelnemers aan de start. Heerlijk loopweer met veel zuurstof in de lucht, hoorde ik iemand zeggen. Ik heb super gelopen. Er was bij de start van de 15 km nog een fikse stortbui gevallen maar bij ons op de 5( die een kwartier later vertrok) is het steeds droog gebleven. We hadden wel de frisheid van de pas gevallen bui! De eerste kilometer ging hard! Ik had 5.11 op mn klokje..daarna toch wat snelheid geminderd. Kon dit tempo niet vasthouden. Ben uiteindelijk in 27.32 gefinished en heel tevreden over mn eindtijd. Een mooie nieuwe loop die bij de voetbalvereniging in Beekbergen start en over geasfalteerde wegen gaat. Volgend jaar weer!
Roel was er ook! Die heeft de 15 km gedaan en is in 1.10.40 gefinished. Had daarvoor 55 km gefietst en deed deze loop als onderdeel van zijn koppeltraining. Ook hij was uiterst tevreden!