Marco Betman stopt met triathlon

Marco Betman stopt met triathlon, zie hier zijn verhaal:

Het einde van een tijdperk

Meer dan 11 jaar heb ik met veel plezier triatlons, duathlons,wintertriatlons en hardloopwedstrijden gelopen en veel heel veel lol gehad. Sport is altijd belangrijk geweest in mijn leven, tot mijn 21 ste jaar heb ik wedstrijden gebokst. Na een paar jaar niks te hebben gedaan liep ik in 1996 mijn eerste 10 km wedstrijd. En in 1998 liep ik in New York mijn eerste marathon uiteindelijk heb ik er 8 gelopen. Mijn grote droom was om de marathon in Apeldoorn onder de 3 uur te lopen, dat lukte in 2005 in 2.59.09.
De triatlon kreeg ook mijn belangstelling en in 1998 stond ik aan de start bij onze eigen kristalbadtriatlon om de achtste triatlon te doen. Omdat ik wel van uitdagingen hou kon ik mij lekker uitleven in deze sport. Met als hoogtepunt de hele triatlon in Almere in 2003,maar ook het wereldkampioenschap long distence in 2008 zal ik niet gauw vergeten.
Ik ben meer dan tevreden hoe het is gegaan, en heb eruit gehaald wat erin zat. Iedereen bedankt en vooral Bob de Vries die mijn grote droom (Almere en de marathon in Apeldoorn) mede heeft waargemaakt.

Groetjes
Marco Betman een gelukkig (ex) triatlon talent.