Run-Bike-Run Borne (29-08-2009)

Willie en Grada hebben vandaag meegedaan aan de run-bike-run van Borne. Grada legde de 6.5km lopen, 30km fietsen en 4.8km lopen in 1:38.09uur af en Willie in 1:39.08uur.

Willie:
Vandaag heb ik meegedaan bij de RBR van Borne. Erg leuke wedstrijd met veel deelnemers. Met het lopen kom je steeds weer door het centrum van
Borne, waar het erg sfeervol was. Bij de start regende het even, maar voor de rest was het droog. Er was wel heel veel wind en dat maakte het fietsen lastig. Ik heb erg genoten van deze wedstrijd. De overgang van het fietsen naar het lopen vond ik lastig. Voor mij was het de eerste keer dat ik met een RBR mee deed. Dit was voor dit seizoen mijn laatste wedstrijd. Bij Kristalbad kan ik helaas niet meedoen, omdat ik dat weekend gaan mountainbiken in Limburg. Voor degenen die wel meedoen, heel veel succes toegewenst.

 

Grada:
De week na Doetinchem voelde ik mij nog niet veel beter. Moe, heel veel werk, nog steeds het mentale dipje, weinig getraind en een run-bike-run te Borne in het vooruitzicht. De vrijdagavond voor de wedstrijd Han van STEP ON gebeld dat ik niet mee wilde doen omdat ik het even niet zag zitten. Hij boos, beter dat ik daar toch maar heen ging. Gelukkig eenmaal aan de start viel alles van me af. Ik begon te lopen en kon niet meer stoppen, 6,8km in 15 per uur. De wissel, fietsen, heel veel wind, maakte me niets uit, het ging weer, ik voelde weer de vrijheid in mijn spieren en mijn hoofd! Wissel naar het lopen ging ook snel, 2e keer lopen, nog steeds een 14km per uur. Als 2e dame met (volgens Henk Borgmeijer) een 4e tijd ooit gelopen bij de dames op het parcours te Borne kwam ik met veel energie de streep over. WAUW! Super tof! 100,- prijzengeld en een mooie bos bloemen.
Ik heb mijn drive en optimisme weer terug. Volgend weekend Rutbeek en dan de VC. Ik zou zeggen: LAAT DIE RUN-BIKE-RUN IN ALPHEN MAAR KOMEN!