Clubkampioenschap (19-09-2009)

Vandaag was ons clubkampioenschap over de achtste triathlon. Uiteindelijk lagen er vanmorgen 23 leden in het water. Na een inzwemprogramma van Bianca werd door Bert het startschot gelost en ging het pak, 4 per baan en met 5 seconden tussen ruimte, van start voor de 500m. Er werd weer hard gezwommen waarbij Daniel vandaag de snelste was in 7:18min.

Na koffie met beschuit en muisjes van Korien en John vertrok iedereen naar de locatie voor een herstart. Daar werden de 18 overgebleven leden om de 30s weggestuurd voor ruim 20km fietsen en 5km lopen. Zo’n tijditformule is altijd leuk, want iedereen moet volle bak en pas aan het einde als iedereen gefinisht is zijn de winnaars bekend. En de winnaars van die jaar zijn… Conny en Gilles.

Behalve dat de winnaars tevreden kunnen terugkijken op een mooie wedstrijd, kunnen we zeggen dat het weer een leuk evenement was mede dankzij de coordinatie van Bert, de inzet van de vele vrijwilligers, het lekkere eten achteraf en natuurlijk het mooie weer.

 

De uitslagen staan weer op de site en Danny heeft op het keerpunt van het loopparcours nog wat foto’s gemaakt, deze zijn hier te bekijken.

 

Kampioenen 2009
Conny en Gilles.