Lidmaatschap

Lid worden

Heb je belangstelling voor de triathlonsport en in het bijzonder voor de afdeling Triathlon van Aquapoldro in Apeldoorn, kom dan een langs op een training en doe mee.

Bel wel even van tevoren met Gilles Janssen (0555763766) of stuur een mailtje, dan stellen we de trainers even op de hoogte.

Kom eens langs op een training en doe mee!

 

Inschrijfformulier

Wil je (gelijk) lid worden? Download dan het inschrijfformulier in MSWord of PDF formaat, print het uit en stuur het na invulling en ondertekening op naar het vermelde adres.

Kosten

Bij de afdeling Triathlon kennen we een jaarlijkse contributie van € 38,00. Hierin is de NTB-licentie nog niet inbegrepen. Het inschrijfgeld is éénmalig € 4,50. Daarnaast moet er voor het zwemmen per kwartaal badgeld t.w. € 49,50 betaald worden. Voor dat geld mag je alle loop- en fietstrainingen volgen, 2 keer per week zwemmen en aan alle andere activiteiten deelnemen.

De contributie voor Jeugleden (t/m 16 jaar) is identiek, maar het badgeld is € 42,00 per kwartaal.

De leden die niet zwemmen (bijvoorbeeld duatleten) kunnen lid worden voor het contributiebedrag van € 38,00 per jaar. Als duatleet mag ook met alle activiteiten, loop- en fietstrainingen mee doen, maar je mag niet deelnemen aan de zwemtrainingen.

NTB logoWord je lid van de NTB via onze vereniging dan komt hier nog bij (tarieven 2018):

  • NTB jaarcontributie (Basislidmaatschap) € 35,00
  • Atletenlicentie € 25,00 (Facultatief en handig wanneer je veel/regelmatig wedstrijden gaat doen)

Kijk voor meer informatie over de licenties op de website van NTB

 

 


Lidmaatschap opzeggen

Opzeggingen dienen, alleen schriftelijk of per e-mail, 1 maand voorafgaande aan een kwartaal bij de ledenadministratie binnen te zijn. Dus voor 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december van ieder jaar. De opzegging wordt door de ledenadministratie schriftelijk of per e-mail bevestigd.

Adres Ledenadministratie
Andries Langendijk
email: Secretariaat Aquapoldro triathlon

 


Adreswijzigingen

Geadviseerd wordt om adreswijzigingen per voorkeur per e-mail te versturen. Wanneer (ook) het e-mail adres verandert stuur dan een cc-tje naar het  secretariaat.