Toernooi

44e Aquapoldro toernooi

Welkom op de toernooipagina van Aquapoldro. Dit jaar wordt in het weekend van 1 en 2 september 2018 voor de 44ste keer het Aquapoldro waterpolotoernooi gehouden.
Het beloofd een mooie editie te worden. Dit jaar is een Master poule aanwezig, gevormd door oud teams uit de hoofdklasse. Zij gaan met elkaar de strijd aan wat ongetwijfeld spectaculaire wedstrijden zal opleveren.

Schrijf je nu in en we zien elkaar in september.
Heb je een vraag neem dan contact op via de mail: polotoernooi@aquapoldro.nl

De toernooicommissie Aquapoldro

 

Klik op de onderstaande link om naar het aanmeld formulier te gaan.

Aanmeldformulier Aquapoldro toernooi

Algemene regels:

• Op het terrein rondom de feesttent mogen geen eigen consumpties worden genuttigd.
• Open vuur en gasflessen zijn op het terrein ten strengste verboden.
• Zelf meegebrachte dranken en etenswaren mogen op het terrein niet worden genuttigd of bereid, noch mogen daartoe faciliteiten op het terrein worden gebracht.
• De aanwezigheid van glaswerk (glazen, flessen) in en rondom de eigen tenten, het zwembad en de feesttent is NIET toegestaan.
• Afval dient in de daartoe aanwezige bakken te worden gedeponeerd en het terrein dient (uiterlijk bij vertrek) in nette staat –ter beoordeling van de organisatie- te worden achtergelaten. De organisatie heeft het recht onregelmatigheden op de borg in te houden, onverlet verdere schade.
• Aanwijzingen van de organisatie dienen direct te worden opgevolgd.

Tot slot: ook de organisatie is te gast op het Boschbad terrein, laat het terrein zo netjes mogelijk achter!

 

Adres Boschbad: Felualaan 29, Apeldoorn, telefoon 055 355 2 987.

 

Toernooi:

                    De ploegen dienen zich uiterlijk een half uur voor aanvang van hun eerste wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding;

                    Het inschrijfgeldgeld en de borg dient voor aanvang van de eerste wedstrijd langs de reguliere weg per bank voldaan te zijn. De betaalde borg wordt bij goed gedrag ter beoordeling van de organisatie zondag cash geretourneerd via het wedstrijdsecretariaat. Teams die echter alleen op zaterdag spelen, krijgen bij goed gedrag op zaterdag de betaalde borg cash geretourneerd via het wedstrijdsecretariaat.

                    Afmelden kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang van het toernooi. Daarna is restitutie van het bedrag niet meer mogelijk.

Kamperen:

• Er kan vanaf vrijdagavond 19.00 uur gekampeerd worden op het Boschbad terrein. Arriveren op ZATERDAG kan ook.
• Tenten mogen geplaatst worden op de aan te wijzen plekken op het terrein van het Boschbad; zulks ter beoordeling van de organisatie en met uitsluitend doel het slapen en verblijven van spelers en begeleiding tijdens het toernooi.
• Op last van de verhuurder is het NIET toegestaan is om met karren het terrein op te gaan!! Bij de poort zijn er mogelijkheden om uw spullen naar de plek te laten vervoeren.

Parkeren

Rondom het zwembad heerst een algemeen parkeerverbod. De politie controleert hier regelmatig tijdens het weekend! Parkeren kunt u op het terrein van Berg en Bos (5 minuten lopen van het zwembad). U ontvangt dan een parkeerbewijs.

 

U heeft bij het verlaten van het parkeerterrein deze kaart en de oorspronkelijke kaart nodig!

 

Laatste toernooi nieuws

 • Uitnodiging 44ste Aquapoldro waterpolotoernooi
  Beste waterpoloërs, De huidige competitie is nog in volle gang, maar achter de schermen zijn we in Apeldoorn al weer druk met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van het Aquapoldro waterpolo toernooi. Dit jaar wordt in het weekend van zaterdag 1 en […]
 • Aquapoldro Waterpolo Toernooi
  Aanmelding begint binnenkort…. […]
 • Gezocht: Toernooicommissieleden
  De toernooicommissie is op zoek naar versterking. We zoeken versterking voor de afdeling sponsoring en wedstrijdsecretariaat. Verder zoeken we iemand die de communicatie voor toernooi wil doen via Social Media en de Website en mee wil denken en een […]
 • Toernooi update
  Veel Waterpolo, zon, gezelligheid, eten & drinken sportiviteit, en veel plezier! Alles was aanwezig en wat hebben we genoten. Namens Aquapoldro feliciteer ik de toernooicommissie voor organiseren van weer een grandioos verlopen waterpolotoernooi. […]
 • Loterij van de jeugdcommissie!
  De jeugdcommissie van Aquapoldro Waterpolo houdt tijdens het Boschbadtoernooi van zaterdag 26 augustus een verloting. Zij staan op het terrein met een doos enveloppen en voor 1 euro per envelop (6 enveloppen voor € 5). Er zijn mooie prijzen te winnen […]